Μυοσκελετικές παθήσεις και πρόληψη αυτών

bephysio-μυοσκελετικές-παθήσεις.jpg

Οι μυοσκελετικές παθήσεις είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Όλοι μας κάποια στιγμή θα βιώσουμε έναν πόνο ή έναν τραυματισμό.

Μέχρι πρότινος η αντιμετώπιση αυτών των παθήσεων γινόταν με τη χρήση φαρμακευτικής αγωγής, ακινησία και σε ορισμένες περιπτώσεις με χειρουργική επέμβαση. Η φυσιοθεραπευτική αντιμετώπιση ήταν μια σπάνια και βραχυπρόθεσμη στρατηγική.

Πρόσφατες έρευνες μας έχουν οδηγήσει στην αλλαγή νοοτροπίας και στρατηγικής αντιμετώπισης των μυοσκελετικών παθήσεων ( Οσφυαλγία, Αυχενικό, Σύνδρομο, Οστεοαρθρίτιδα κλπ )

Η φυσιοθεραπεία πλέον είναι από τις βασικές μεθόδους αντιμετώπισης των μυοσκελετικών παθήσεων με στόχο, πέρα από τη μείωση-εξάλειψη των συμπτωμάτων, την πρόληψη αυτών με απλές εξατομικευμένες μεθόδους για τον κάθε ασθενή.

B.E Physio

Με την πολυετή πείρα μας μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά είτε προληπτικά, είτε θεραπευτικά. Όραμά μας κάθε ασθενής μας να αποκατασταθεί πλήρως σωματικά και να γνωρίζει ότι πλέον θα μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή χωρίς ταλαιπωρίες, πόνους ή περιορισμούς.

Επικοινωνία